AVÍS LEGAL


Informació sobre el titular del lloc web


Denominació social: Orfeó Atlàntida
Adreça: c/ Torre d'en Damians, 6 - 08014 Barcelona
Telèfon : 646 277 976
Correu electrònic:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Informació sobre el lloc web

La utilització d’aquest lloc web és gratuïta.
El web ofereix informació general sobre l'Orfeó. Així mateix conté informació sobre les activitats que realitza l'entitat. El web podrà recollir informació relativa a les activitats dutes a terme i altres informacions que es considerin interessants. Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs, creats amb el criteri que són d’interès pels suaris i usuàries. No obstant l'Orfeó no es fa responsable dels seus continguts en cas que siguin ofensius, erronis o de cap interès per l’usuari/a.

Propietat intel·lectual

Queda totalment prohibit distribuir, modificar o transmetre tant el contingut com el codi de les pàgines, excepte sota l’autorització expressa i per escrit de l'Orfeó. L’usuari/a podrà lliurament, i per ús personal, copiar en el seu ordinador o bé obtenir una còpia impresa de les pàgines i pantalles a les que pot accedir. Queda especialment prohibida qualsevol còpia, reproducció, distribució i ús per qualsevol mitjà de les imatges, logotips o altres signes identificatius de l'Orfeó. 

Comunicació d’activitats de caràcter il·lícit i inadequat

En cas que l’usuari/a del lloc web tingui coneixement o consideri que existeixen continguts il·legals o inadequats en el lloc web de l'Orfeó, o en qualsevol dels llocs webs que es poden accedir mitjançant aquest espai web, es prega ho comuniqui a l'Orfeó per escrit o per correu electrònic.

Limitació de responsabilitats

L'Orfeó no es responsabilitza del bon funcionament del lloc web, dels possibles errors i de les actualitzacions dels seus continguts, de l’existència de virus o altres elements que poden causar danys  en els sistemes, fitxers o documents dels usuaris/es. L’usuari/a que utilitza aquest lloc web ho fa de forma voluntària, informat/da  de la limitació de responsabilitats  del seu titular i pel seu compte i risc.