Els nostres directors

 

 

Director de l’Orfeó Atlàntida i del Cor Jove - Arnau Roura i Benito

Nascut l’any 1990. Inicià els estudis musicals a l’edat de cinc anys a l’Escola Municipal de Música “La casa dels nens”, actualment l’EMME.

En acabar l’etapa elemental entrà al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb les màximes qualificacions, on fou deixeble de la catedràtica d’arpa Mª Lluïsa Ibañez, que al seu torn havia estat alumna de Rosa Balcells. Al Conservatori estudià amb professors de renom com Xavier Boliart (harmonia i composició) o Albert Argudo (pràctica orquestral) i acabà l'any 2009 el grau professional amb la Menció d’Honor del Conservatori.

El 2011 començà els estudis superiors a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) de la mà de Magdalena Barrera. Allà també va treballar amb professors com Emilio Molina (improvisació), Kennedy Moretti (cambra) entre d’altres. Durant tota aquesta etapa pogué estar sota la batuta d'Antoni Ros Marbà, Salvador Brotons o Edmond Colomer. També és en aquest període on aprofundeix en la direcció coral amb els cursos organitzats de la FCEC.

A més dels estudis reglats, ha pogut treballar amb diversos arpistes de renom als cursos d’estiu que organitza l'Associació Catalana d’Arpistes. A més a més, ha aprofundit en el món de la composició i orquestració gràcies al mestre Josep Soler.

Al acabar el grau superior, entrà com a professor a l’Escola Municipal de Música de l’Eixample on és l’actual professor d’arpa des de 2015. A més a més, a partir de gener de 2017 és el director del Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida, i des de març de 2023 de la massa coral de l'Orfeó.

Ha participat en diverses orquestres del país, com també ha orquestrat i arranjat música per a diferents formacions i projectes.

 

Directora del Cor Petita Atlàntida - Ariadna Mata i Ordi

Nascuda l’any 2001 a Barcelona, l’Ariadna va iniciar els seus estudis musicals amb vuit anys a l’escola de música Musicant del barri de Navas. Té el grau mitjà de piano i solfeig i ha cantat en totes corals de l’escola durant tota l’etapa acadèmica a més de participar múltiples cops en les corals internacionals ‘WIC’ per a alumnes d’escoles que segueixen la pedagogia musical d’Edgar Willems.

Amb divuit anys va començar a interessar-se per la direcció coral i fins ara ha obtingut dos títols de direcció: el primer de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) i l’últim el del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya).

Actualment, és professora i directora de les corals infantils de l’escola Musicant des del 2021 i de la coral Ramones de Collblanc des del 2023; canta en un grup vocal del barri de Sants i té el seu projecte personal com a cantautora.

L’Ariadna, a més de dedicar-se a la música, és graduada en Periodisme i exerceix en una consultoria de comunicació especialitzada en cultura. També compta amb el títol de monitora d’esplai i ha estat en contacte amb l’educació en el lleure des dels setze anys.